Assortiment koude hapjes per 2 personen : € 21,50
Assortiment warme hapjes per 2 personen : € 21,50
Oesters 'fine champagne' (6 stuks) : € 23,10
Oesters natuur (6 stuks) : € 17,10
Kreeftenbereidingen (1/2 kreeft) : € 26,00
Luxe vispan : € 36,50
Vispan : € 21,50
Hertenkalffilet met truffelsaus en garnituur : € 29,50
Kalkoenfilet 'fine champagne' en garnituur : € 22,00
Luxe mixplank per 2 personen : € 50,00
Zeevruchtenschotel : € 65
Tiramisu : € 10,00
Chocolade mousse : € 10,00
Crèmeux van Ganzenlever
rode biet | kers | pistache
brioche
of
Sint-Jakobsvrucht
aardpeer | groene kool | kalfswang
kalfsjus met madeira
***
* 1/2 Kreeft
tomaat | basilicum | jus van schaaldieren
***
Filet van Tarbot
Nage met schuimende champagne jus
of
Hertenkalf
spruitjes | spekjes | veenbes | witlof | pastinaak
jus ‘grand veneur’
***
Assortiment geaffineerde kazen
Gekozen door michel van tricht
of
Donkere Chocolade & Fruit
(kaas als extra € 15 p.p.)
3 gangen keuzemenu aan € 79 p.p.
Optie 1/2 Kreeft als extra : + € 30
Bij elk menu worden brood, boter en smout voorzien, alsook 2 hapjes en 2 versnaperingen om af te sluiten.
Bestellen kan per mail, telefonisch of in de winkel.
Alles wordt dagelijks vers bereid. Wij vragen dan ook om minstens 2 dagen op voorhand te reserveren voor de feestdagen, zodat wij alles kunnen bestellen en met veel liefde klaar kunnen maken.
© 2022-2024 - Powered by SR webdesign